Релакс

Арома – парна баня

 

Парната баня е идеален начин за прочистване на тялото от токсините, има противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие.
Ароматната парна баня съчетава благоприятното действие на парата и различни аромати, които посредством специална система се разпръскват и докосват ефирно сетивата Ви.
Парната баня излъчва топлина около 45°С при влажност на въздуха близка до 100%.
Ползи:
При мускулна треска и леки мускулни болки – съчетанието с масаж е отлична комбинация.
Премахват се мъртвите клетки и мазнините. Тялото е освежено и тонизирано, като порите се отварят, а клетките на епидермиса се регенерират.
След парна баня различните козметични средства проникват по-добре в кожата и са по-ефикасни, затова тя се съчетава с много разкрасителни процедури.
Парната баня прочиства дихателните пътища – от народната медицина до модерните козметични салони е добре известно въздействието на различни лечебни нхалации.
Акватерапията действа отпускащо, рекласиращо и освежаващо. Душът след нея обикновено е по-хладък и тонизира неимоверно.

Цена за посещение на парната баня и релакс зона:
1 човек – 22лв.; 2 души – 40лв.; 3 души – 50лв.

Сауна

 

Предназначението на сауната е релаксация, лечение и наслада. Същите тези ползи от сауната до ден днешен карат хората да я посещават и извличат ползите от нея. Най-подходящият начин да се освежите след тежък работен ден е да посетите сауна. Вашите нерви се отпускат, мускулите също, кожата се изглажда и общото ви настроение се подобрява. В модерната ни сауна ще ви обгърне приглушената светлина на стената от естествена хималайска сол, мириса на естествено дърво и топлината на вулканичните камъни. Вашето сауна преживяване ще бъде изключително! Честите посещения ще допринасят много за вашето здраве!

Цена за посещение на сауна и релакс зона :
1 човек: 22 лв.; 2 души: 40 лв.; 3 души: 50 лв.

 Хамам /турска баня/

 

Докато Вие лежите и релаксирате на топлия Bodybase, нашите обучени специалисти могат да извършат за Вас традиционният ориенталски пилинг, познат най-общо под името „Хамам”. Разкрасяваща процедура, която е позната от векове. При нея се почиства цялото тяло от повърхностния слой мъртви клетки. В автентична обстановка ще почувствате топлината на парата,влагата и ефекта от мокрия масаж. Процедурата завършва с „пенен” масаж последван от контрастен душ.
Хамамът носи незабравимото чувство на приятна отпуснатост, чистота и усещането, че кожата вече „диша”. Чрез „Хамам“ се постига :
– намаляване на теглото;
– подобряване работата на сърдечно-съдовата система и капилярите;
– стимулиране регенерацията на кожата;
– ускоряване обмяната на веществата;
– помага при безсъние;
– протича активна детоксикация на организма;
– облекчаване на ставни и мускулни възпаления;
– възстановява имунитета.
Турската баня е най-щадяща от всички видове бани, но въпреки това трябва да се избягва от хора със сърдечно-съдови заболявания и възпаления на вътрешни органи.

Център GET.O препоръчва за засилване на ефекта от процедурата, след нея да последва МАСАЖ!
Времетраене на хамам: 60 мин / 100 лв.

 Расул /калолечение/

 

Процедурата позволява по един изключително приятен начин да се освободите от токсините и да подобрите кръвообращението. Цялото тяло се покрива с тънък слой лечебна кал, която бавно попива в кожата. Приятната топлина и относително ниската влажност позволяват калта върху тялото да изсъхне значително бързо. Топлата кожа интензивно се освобождава от токсини. След това помещението постепенно се изпълва с пара и екстракти от аромати, влажността на въздуха се повишава, така калта отново се втечнява, а полезните съставки се усвояват по-лесно и пълноценно от кожата.Това позволява тя да се отмие и почисти лесно, с получаване на пилингов ефект.
Освен поради козметичните си свойства (почиства, подхранва, регенерира и стяга кожата), калолечението се прилага при заболявания на:
– опорно-двигателната система;
– периферната и централната нервна система;
– заболявания на кожата;
– кръвоносните съдове;
– професионални заболявания;
– обменни заболявания.

Цена за процедурата:
1 човек: 31 лв.; 2 души: 53 лв.; 3 души: 75 лв.

Свържете се с нас и си подарете релаксиращ ден в

Body Care Center

Вече сме част от партньорската мрежа на Sodexo и при нас може да използвате вашите Sodexo ваучери